Enquête

SAMEN STERKER TEGEN BROODFOKKERS

Zoals de meeste onder ons al weten, is dat onze beste vriend 'DE HOND' nog altijd door vele barbaren wordt aanzien als voorwerp ondanks de moeite dat veel mensen en organisaties doen om dit te voorkomen.

Duizenden honden worden misbruikt en in kleine donkere hokjes gelegd om te baren met uitputting als gevolg.

Na 3 weken worden de puppy's van de moeder weggehaald zonder enige opvoeding van haar.

De puppy's worden voor een belachelijke prijs verkocht om dan doorverkocht te worden door broodrovende mensen zonder een minimum aan respect voor deze geweldige, lieve, trouwe wezens: 'ONZE BESTE VRIEND'.

De puppy's worden geboren met mogelijk genetische afwijkingen en moeten verder zonder opvoeding en socialisatie.

Deze puppy's worden verkocht met de grootste leugens en valse garanties waardoor heel dikwijls teleurstelling en verdriet bij baasje kan ontstaan door gedragsproblemen, genetische afwijkingen, ziektes en soms sterfte van zijn trouwe viervoeter.

Het lot van vele puppy's eindigt, spijtig genoeg, daar waar zij begonnen zijn: 'IN EEN HOKJE'.

Veel wordt er over gesproken en geschreven maar toch willen wij nog de nadruk leggen op wat volgt:

'Wij kijken allemaal verliefd naar die kleine donzige, schattige puppy's met hun grote ogen die ons aankijken met bedelende blik en kunnen ze moeilijk overlaten aan hun lot. Ze achter laten is hartverscheurend en dat weten de broodfokkers maar al te goed. Onbewust werken wij mee aan hun malafide handel. Wat een goudmijn betekent voor hen, betekent een hel voor duizenden honden. Laat uw impulsieve reactie achter om te voorkomen
dat er nog meer honden misbruikt worden.'

Samen kunnen wij sterker zijn!  Wij willen met jullie hulp, aan de hand van een vragenlijst, een uitgebreide elektronische databank aanmaken van fokkers, kennels, dierenwinkels e.d.

Niet iedere fokker of kennel is automatisch een broodfokker en betrouwbare fokkers verdienen zeker een positieve beoordeling in de databank.

Aan de hand van deze vragenlijst zullen de antwoorden snel de weg wijzen naar betrouwbare fokkers en kennels. Hoe meer beantwoordde vragenlijsten, hoe juister en vollediger de beoordelingen en statistieken zullen zijn.

Het doel van deze databank is de mensen te helpen bij het maken van een keuze tussen verschillende fokkers en kennels waarbij wij voornamelijk de malafide handel van de broodfokkers willen afremmen.

Wij zijn bezig met het opstellen van onze elektronische databank en iedere tip of hulp is hierbij altijd welkom.

Wij danken voor uw medewerking en hopen op snelle en massale antwoorden. Deze worden in anonimiteit verwerkt.


ÉÉN ADRES:

www.samen-sterker-tegen-broodfokkers.be

+